Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd.

Professionele avond & Huwelijkskledingsleverancier

     

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten
Merken: Straal
Aantal werknemers: 100~130
Jaarlijkse omzet: 8000000-20000000
Opgericht Jaar: 2000
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

professionele fabrikanten van Huwelijkskleding en Avondjurken. Onze fabrieken hebben meer dan 10 jaar van ervaring in deze industrie. Vandaag, hebben wij een professioneel team die zich in ontwerp, productie, verkoop en de dienst specialiseren. Wij hebben klanten in Europa, Noord-Amerika, het UK, Australië en Middeneast.sss

 

China Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 Onze hoofdproducten met inbegrip van huwelijk kleedt zich en allerlei Formele kledingen, Avondjurken, Partijkleding, Bruidsmeisjekleding, de kleding van de bruids Moeder, de kleding van het Bloemmeisje, enz. Wij gebruiken eerste klassensatijn, charmeuse, chiffon, taf, van Georgette, van organza, van Tulle en van het kant stof.

Wij hebben Functionele DPT 7. Zij zijn R&D-DPT, die DPT vervaardigen. QC DPT, Aankoopdpt. Beleidsdpt. Financiëndpt. En Verkoopdpt. Wij hebben dichtbij 300 werknemers en 3000 vierkante metersfabrieksgebied. Onze maandelijkse Productiecapaciteit kan tot 2000PCS-huwelijkskleding en 10000PCS-avondjurken zijn. Gesteund door creatief ontwerp, geavanceerd materiaal en sterke productiecapaciteit.

Wij keuren OEM en ODM de dienst goed. Wij zoeken ook agenten voor onze ontwerpen, als u onze agent zou willen zijn, pls gevoel vrij om ons voor detailmededeling te contacteren.

Onze cultuur is dat de oprechte samenwerking, vriendschappelijke verhouding, wederzijds vertrouwen, volledige steun de basis van ons succes is, hoog - het kwaliteitsproduct, de perfecte dienst, meer denkend voor klanten, die aan de recentste behoeften van de markt voldoen is de sleutel om kledingsontwikkeling te perfectioneren.

 

 

Geschiedenis

Het bedrijf werd opgericht in 2000, nadat de jaren van het lastige de weg bereiden en de gezamenlijke inspanningen van al personeel, bij een alarmerende tariefontwikkeling en een bouw om tot dusver te worden meer dan 200 werknemers en professioneel ontwerpteam van 12, en in de globale marketing hebben.

Dienst

De klanten zullen hoogst respecteerd worden. Wij geloven de kwaliteit de reddingslijn van een bedrijf is.

De klantentevredenheid is zeer belangrijk voor ons. Wij inspecteren voordien zorgvuldig punten voor u levering, bevestigen perfect punt, daarom kan voor u posten! Uw geluk is zeer belangrijk voor me! Als u met de punten tevreden bent gaf tot u opdracht,

 

gelieve te verlaten ons positieve vijfsterren terugkoppelen aangezien dit ons houdt bewegend vooruit en verbetert ons het verkopen beeld zal aanmoedigen.

Wij beloven dat wij ons uiterste u prima producten en de diensten zullen doen aanbieden.

 

(1) meer dan 10 jaar productieervaring
(2) kwaliteitswaarborg: dubbel gecontroleerd door QC
(3) lage MOQ, keurt OEM goed
(4) direct fabrieksprijs
(5) Update nieuwe stijlen elke week
(6) het Aangepaste ontwerp is beschikbaar.

Ons Team

Als professionele fabrikant van huwelijkskleding, voorzien wij manieren van uitstekende kwaliteit, concurrerende prijs en geschikte levering. Met Vele jaren van de ervaring van de maniervervaardiging, worden wij hoogst gewaardeerd door klanten overzee, van Europa, Amerika, Azië en andere delen van de wereld.

wegens onze voorname diensten, zijn onze klanten en verkoopbedragen jaar na jaar gestegen.

Wij moeten Eminent zijn!

1) Vrij concurrerende prijs. Wij zijn een niet reusachtige en niet kleine fabriek, zodat leiden de lagere verrichtingskosten tot veel redelijke prijs dan anderen.

2) Flexibele orde. De grote of kleine orden allebei worden warm met ingestemd. MOQ is enkel 1pcs/style.

3) Uitstekende kwaliteit. Wij hebben kleding voor Amerikaanse markt jarenlang geproduceerd. Strikt inspecteer, stuk voor stuk.

4) Geschikte levering. Stel nooit levertijd uit.

5) Verkoopteam. Onze verkoopbedienden doen altijd hun beste het tevredenstellen van de diensten verstrekken.

Wij hopen oprecht wij lange en vriendschappelijke zakelijke relaties met meer bedrijven konden in binnen- en buitenland vestigen. Onze eerste prioriteit is klantentevredenheid.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in