Thuis Over ons

Geschiedenis

Bedrijfprofiel

Ongeveer ons

11111

Straalco. van Magneettechonology, Ltd is een professionele leveranciersmagneten en magnetisch assemblage & systeem, internationaal het onderhouden van cliënten in ruimtevaart, productie, mijnbouw, automobiel, techniek, elektronika, de ambacht, therapeutische evenals andere industrieën meer dan 15 jaar, zowel in eigen land als. De producten de Straaltechnologie kan verstrekken omvatten gesinterde of in entrepot NdFeB-magneet, gesinterde SmCo-magneet, AlNiCo-magneet, ferrietmagneet, flexibele magneten en magnetische componenten. Ook, kunnen wij speciale magneten of magnetische componenten, zoals uiterst kleine en nauwkeurige delen of speciale grote degenen met verschillende vormen en soorten in hoge precisie maken. De straalmagneet kan OEM of ODM projectenoplossingen verstrekken. Het is ons groot genoegen om u te verstrekken eminente producten en de diensten en u bij te staan om groot succes in uw zaken te bereiken.

 

Kwaliteit & Milieubeleid
 
Niet alleen uitgerust met de geavanceerde en faciliteiten van de overzichtstest, hebben al onze bronnen kwaliteitscertificeringsysteem ISO9001 en ISO14000 geïntroduceerd en overgegaan. Om de vraag van de automobielindustrie, hebben de bronnen begonnen ISO/TS16949-kwaliteitsborgingsysteem in werking te stellen en tot nu te ontmoeten controle van de erkende derde partij ertoe gebracht. Het beheersysteem van de verrichting van IQC, van IPQC en OQC-is elk behandeld in onze processen.  

 

Collectieve Filosofie
 
Om aan verwachtingen & behoeften van klanten te voldoen, is de bevredigende diensten de stichting van Straalmagneet om in de woeste concurrentie te overleven.
 
Om het bedrijf in werking te stellen door het principe van klantenrichtlijn na te leven
 
 
 
333333333
 
Om concurrentievermogen door voortdurende verbetering van de diensten te verhogen
 
Door de beloften aan onze klanten en leveranciers verblijven om win-win doel te bereiken
 
Om straalmagneet op te richten erkende het beeld en onze eigen wereld te bouwen merk
BS ENGELSE 1728-2001.pdf
BSEN1728-2001.pdf
ss
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De geschiedenisfabriek stelt hartstochtelijke, energieke, hardworking en intellectueel nieuwsgierige mensen tewerk die een rente in zaken en geschiedenis hebben. Ons personeel omvat bedrijfsmensen, creatives en archivarissen die ervaring bij andere publicitaire mededelingenagentschappen, bedrijven, media bedrijven, culturele instellingen en technologie en advies bureaus hebben.

 

 

In 1998, technologie-Lang officieel wordt gebaseerd op achttiende, December. Bij zijn vroege dagen, is het vloeroppervlak minder dan 40 acres en het personeel is minder dan 100. Zijn belangrijk product is 5 gallonmachine en water het vullen machine voor kleine fles. Nochtans, is ons hardworking technologie-Lang personeel bang van geen ontbering en dag en nacht werkend aan het productiefront, elk van dragen deze tot onze technologie-Lange nieuwe era bij.
 

 

In 2004, zijn de onderneming voor blazende afdeling en de vullende afdeling de belangrijkste taken voor dit jaar. De eerste vullende lijn van CDD ging officieel de markt in Juli in en toen ging het met succes in verrichting in de Coca-cola van Guangdong Swire. Bovendien, wij ondertekenden ook een andere CDD-lijn met de Kola van Hangzhou Coco. Deze samenwerking met Coco-Kola opende een nieuwe era voor technologie-Lang.
 

 

Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd. Beijing Frbiz Electronic Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Merken : Straal

Aantal werknemers : 100~130

Jaarlijkse omzet : 8000000-20000000

Opgericht Jaar : 1998

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit V - de Kleding van het halshuwelijk voor verkoop Van goede kwaliteit V - de Kleding van het halshuwelijk voor verkoop Van goede kwaliteit V - de Kleding van het halshuwelijk voor verkoop