Contacteer ons

Contact Persoon : Corina

Telefoonnummer : 15021819716

WhatsApp : 8615021819716

Free call

De Manierweek van Mexico: De demonstratie van het werk van eigentijdse ontwerpers en traditionele artisans

November 11, 2019

bedrijfscases over De Manierweek van Mexico: De demonstratie van het werk van eigentijdse ontwerpers en traditionele artisans
t's gemakkelijk om te zien waarom de eigentijdse ontwerpers traditionele Mexicaanse handcrafts en volkskunst door hun inzamelingen willen oproepen.
Het helder-gekleurde borduurwerk en de ingewikkelde kralenversiering wijzen op vaardigheden die voor generaties worden doorgegeven, terwijl de patronen zelf het betekenen ver voorbij modern drukontwerp dragen.
Bij de recente Mercedes-BenzFashion Week Mexico-City, benadrukten de ontwerpers de samenwerkingsaard van hun verhouding met lokale artisans, die geborduurde toga's en kledingstukken tonen die historische emblemen en motieven kenmerken.
Dit waren kleren die met moderne technieken worden gecreeerd, maar die met eeuw-oude traditie worden gegoten. De ontwerper Lydia Lavín, bijvoorbeeld, werkte met artisans van de Huichol-gemeenschap, een inheemse groep van de Westerse bergketen van Sierra Madre van Mexico, om toga's te creëren die met borduurwerk worden versierd en beadwork.Lydia Lavín werkte met Huichol artisans om tot geparelde en geborduurde kledingstukken te leiden.
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in